lauantai 22. lokakuuta 2011

We found love.

Radiohiljaisuus loppuu nyt, koska elämä on ihanaa.

Potentiaalinen jaksaa edelleen ja yhä piristää päiviäni päivittäin. Hänestä kaikkien ennakko-oletusten vastaisesti on kuoriutunut todellinen (jopa aavistuksen ujo <3) herrasmies (en kestä, rakastan häntä niin <3). Haluaisin laittaa hänet kehysten sisään ja seinälle, ja vain tuijottaa häntä (kehyksen lasissa voisi olla aukot hänen käsilleen, jotta hän voisi halailla minua).

Nähtiin eilen nopeasti ensimmäisen kerran face-to-face yökylän jälkeen ja hän näytti niin iloiselta, kun käännyin kulman takaa hänen eteensä (aww, aww, aww). Huomasin aina, kun juteltiin muiden kanssa, että hän katseli minua. Ja kun katsoin takas, hän jatkoi silmiin tapittamista ja hymyili (en kestä, hän niin rakastaa minua!).

Tilanne on niin imelä ja sokerinen (loraus kermaakin joukossa), ettei mitään rajaa. Ainoa asia mikä minua huolettaa, on se, että mitä hän oikein minusta haluaa (ei ainakaan pelkkää pillua, se nähtiin jo)? Eilen heitin hänelle ohimennen huolimattomasti sivulauseessa kutsun tulla luokseni illalla, mutta hän ei tarttunut tarjoukseen... Hmm.

Mutta näihin tunnelmiin, aivan supermakeeta lauantaita!


Ei kommentteja: