keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Öö?

Tekisi mieli taas kysyä mitä on tapahtunut? Potentiaalinen vaikuttaa jotenkin oudolta, ehkä? Hän kyllä laittoi eilen vielä kolmannen (3.) viestin (sen jälkeen kun en ollut vastannut hänelle FB:ssä ja kyseli, että mitä mökötän <3) ja vastasi tänään eiliseen viestiini (oli muka nukahtanut, pah), mutta nyt on ollut hiljaista jo kuusi (6) tuntia, mukaanlukien pahamainen Facethefukingbook (JA SE ON ONLINESSA!). Tulen hulluksi. Vielä viikko sitten viestiä pukkasi joka torvesta ja tuutista jatkuvasti.

Onkohan sillä menkat vai miksi se on noin tuuliviiri? Vai eikö hän tykkää viestieni pienestä flirtistä? Hänen olisi niin helppoa tarttua niihin ja tulla tänne nussimaan minulta aivot pihalle, mutta ei...

Voi että kuinka haavoittuvainen ja herkkä ihminen voi ihastuessaan olla! Vitun perseestä kaikki! Ai niin, minun piti elää hetkessä ja olla stressaamatta hänestä. Lallallalaa, elämä on ihanaa! Yeah right.

No, jotain positiivista tästä päivästä? Hmm. Potentiaalinen laittoi päivällä yhden (1) viestin minulle, töissä oli kivaa ja päivä meni supernopeeta, treffasin lounaalla ystävääni, jaksoin lähteä lenkille vaikka olin kuoleman väsynyt kun pääsin kotiin ja, ja... Hyvä päivä tämä on ollut, turha on antaa miesten pilata elämää.

3 kommenttia:

Tapsa kirjoitti...

Jollain amerikkalaisella saitilla tyttö kyseli miten miehen kanssa pitäisi flirttailla niin, että viesti menisi perille. Vastaus oli: "Grab his dick!"

Filippa kirjoitti...

Tapsa: Been there, done that...

Krisse kirjoitti...

Hahahah! :D