keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Life is good. No, it's awesome!

Lortto täällä hei!

Päädyin eilen pienen painostuksen myötä pienelle visiitille Hänen luokse. Ahdisti Hänen yritykset halailla ja muuta, mutta ennen kuin huomasinkaan, olin tullut kaksi (2) kertaa. Mihin hävisi se yhteensopimattomuus sängyssä? Vai vaikuttiko tähän nautintoon se, että kuvittelin Hänen tilalleen Potentiaalisen?

Mutta oikeasti, sydämeni ehkä särkyy, kun katson Häntä. Hän on edelleen niin rakastunut, etten kestä. En kestä sitä katsetta Hänen silmissään. Tai Hänen ilmeitään tai eleitään. Ei, ei, ei! Voi jos Hän saisi kuulla Potentiaalisen yövierailusta... En halua edes ajatella mitä siitä tapahtuisi. Vittu.

Ja niin, Facethefukingbookin stalkkailuista kävi ilmi, että tämä eräs tapaus kaukaa menneisyydestä on taas sinkku. No shit!

Mutta iloisempiin ja parempiin aiheisiin! <3<3<3<3

Potentiaalisen kanssa hieman chattailtiin illalla (hänen aloitteestaan taas). <3 Paino sanalla hieman, koska oli teknisiä vaikeuksia. Hän sitten sanoi, että jatketaan vaikka huomenna lisää, jos netti toimis silloin paremmin. He loves me. Ja edellisen päivän viesteissä hän laittoi "...seuraavalla kerralla nukun sit...", eli hän haluaa viettää kanssani lisää öitä! <3 Eikö nämä kaikki nyt tarkoita vähintään sitä, että Potentiaalinen haluaa naimisiin kanssani? JOO!

Vaikka talvi on tulossa ja kaikkia muita masentaa, on minulla pieni hymy huulilla koko ajan. Kyllä pieni sutina vaan piristää tuolla sateen keskellä. Olen melkein tyytyväinen, ettei tästä jutusta tullut mitään kesän alussa. Sain viettää railakkaan kesän (kröhöm, taisin haaveilla hänestä ainakin pari kuukautta päivittäin...) ystävien kanssa, enkä nyhjännyt rakastuneena hänen kainalossa. 

Mutta nyt... Näistä haaveiluista takaisin sorvin ääreen, stay tuned!

Ei kommentteja: