sunnuntai 10. helmikuuta 2013

"Pieni" valkoinen valhe

"Kiitti kutsusta, mut mä tapailen yhtä tyyppiä..."

Korkeintaan villeissä unelmissani tapailen yhtään ketään, mutta joissain tapauksissa käsittääkseni pienet (ok, tämä on minun suustani aika valtava...) valkoiset valheet sallitaan? Minun oli pakko lipsauttaa yksi sellainen eräälle herralle, joka on hanakasti koittanut saada jo monta viikkoa minua syömään kanssaan. Nyt toivon, että tämä "tapailuni" ei ala leviämään kulovalkean tavoin ja kantautuu jonkun kivan korviin ja, ja... Kyllä te tiedätte.

Ei sitten muuta. Eilen oli perinteinen Filipan baari-ilta. Ei-sitten-niin-mitään näkynyt ja häippäsin kotiin ajoissa nukkumaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Lähtisitkö sinä mukaan toteuttamaan suomen ensimmäistä nettilehteä sinkuilta sinkuille?

Blogilistan "sinkkuus" hakusanalla löytyi huikea määrä blogeja ja loistavia kirjoittajia, blogisi oli yksi niistä. Siispä koitan kepillä jäätä sen kummempia jorinoita pyytää sinua mukaan aivan uuteen juttuun!

Lehteä jonka tarkoituksena on toimia niin vertaistukena, inspiroida, luoda uusia ajatuksia ja tutkia aikamme ilmiöitä sinkun näkövinkkelistä ei vielä ole mutta para-aikaa sellaista ollaan luomassa mikäli mukaan saadaan loistava joukko (sinkkuja) kirjoittajia.

Kolumneja, reportaaseja, haastatteluja, tutkimuksia, matkakohteita, bilemestoja -mitä tahansa mistä meille vanhoille ja uusille sinkuille on hyötyä. Ideointi lehdestä on käynnistynyt, hyppää mukaan ja kerro mikä olisi sinun juttusi!

Lehden suunnittelutiimillä tulee olemaan käytössään yksityinen foorumi jossa ideoida juttuja, suunnitella seuraavaa lehteä ja miettiä ilmestymisaikataulua, joten välimatkoista kirjoittajien kesken ei tehdä ongelmaa.

Lisätietoja suunnitelmistamme saat sähköpostilla mikäli intoudut, hyppää ihmeessä mukaan!

En löytänyt blogistasi sähköpostiosoitettasi, joten voit halutessasi ottaa yhteyttä suoraan minuun; diipadaapailua@gmail.com
Ja kerro hieman itsestäsi. Toivottavasti kuulemme sinusta,

Jonna