lauantai 26. tammikuuta 2013

Tiedote huolestuneille

Sain lukemattomia huolestuneita kommentteja (yhden (1) kappaleen) ja sähköpostiviestejä (nolla (0) kappaletta) koskien edellistä päiväkirjamerkintää, joten ajattelin ihan virallisen tiedotteen kirjoittaa asiasta.

Näin siis Maailman Ihaninta ja jo sinne mennessä fiilis oli outo. En ollut tippaakaan innostunut, kiinnostunut tai käynyt kuumana. Minua ei huvittanut mikään eläimellinen seksi tai seksi ylipäätään ja kun siinä sitten hänen kanssa juttelin, huomasin sen entistä enemmän. En olekaan kiinnostunut hänestä. Mukava ja söpö hän kyllä on, mutta ei The Right One (eikä The Right Two). Harrastimme kyllä seksiä, mutta vain kerran illalla ja se oli suhteellisen flegmaattista ainakin minun osaltani. Aamulla vielä hän koitti kerran, mutta olin niin turhautunut ja valmis lähtemään pois, että hoidin hommat hyvin pikaisesti kotiin, jätin hänet sänkyyn makaamaan ja huikkasin ovelta "Katsellaan...".

Ei siis mitenkään suurta draamaa siellä, ainoastaan päässäni. Minulla on niin järjetön henkinen prosessi jälleen, en tiedä mitä tekisin tai minne menisin. Ehdotuksia, anyone?

Nyt jatkan relailua ja lomailua, täytyi vaan tulla selventämään tilanne huolestuneille. Ihanaa viikonlopun jatkoa! <3

P.S. Potentiaalinen on täysi huora ja mököttää edelleen. Tosin tänään voin odottaa häneltä ah, niin aikuisia kännipuheluita ja viestejä. Onneksi en ole kaupungissa, niin voin kieltäytyä hänenkin näkemiseltä.

2 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

Onko jossain joku eksoottinen ja miehiä vilisevä paratiisisaari, jonne henkisen prosessin kourissa olevat sinkkubloggarit voi lähteä toipumaan? Lähdetäänkö?

Ja heräsin sunnuntaina klo 8 ilman darraa. Mitä järkeä siinäkin taas on?

Filippa kirjoitti...

Krisse: No joo, samma här!

Voisin lähteä vaikka Balille katselemaan komeita surffarimiehiä. Ootko mukana?