sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Mitä täällä taas tapahtuu?

Voi elämä. Meno on taas kuin villissä lännessä eikä kyydissä meinaa pysyä. Pariin viime päivään on mahtunut kaikenlaista ylennyksestä kosintaan (vai lasketaanko sitä, kun se tapahtuu noin viiden promillen humalassa kello 5 sunnuntaiaamuna?). Kirjoitin yöllä pitkän avautumisen tänne, jonka julkaisun päätin kuitenkin jostain kumman syystä jättää aamuun. Oneksi en olutt julk aisssut shitä!

Kaikista isku- ja kosintayrityksistä huolimatta en ole yhtään innoissani, koska sydämeni tykyttää vain yhdelle maailman ihanimmalle miehelle. Miehelle, jonka näen vasta parin viikon kuluttua. Huoh. Jonka näkemisen järkevyydestä en ole varmaa, koska olen niiiiin rakastunut.

En pysty nyt parempaan, vaikka vauhtia ja vaaratilanteita on riittänyt (olen törmännyt pari kertaa mm. YYWTF:iin ja leikkinyt, etten ehkä tunnista häntä. Ja nämä näkemiset ovat tapahtuneet viikon sisällä ja heti sen jälkeen, kun poistin hänet FB:stä. Hän, siis Hän, on puolestaan poistanut minut FB-kavereistaan (tämähän on pahinta mitä toiselle voi tehdä!) ja Kosijatyyppi ei ehkä tiedä, mutta olen ollut hänen veljen kanssa sillai...). Kiitos ja anteeksi.

Ei kommentteja: