perjantai 4. tammikuuta 2013

12 seksikokemusta

Näyttö käännetty visusti ovelta poispäin ja tämä näppäimistön vimmattu hakkaaminen näyttää työnteolta...

Bongasin tämän uutisen ja oli pakko tarttua siihen, koska työt eivät nappaa, mitään erityistä kerrottavaa minulla ei ole tämän hetkisestä elämästäni ja sinkun (oikeastaan ainoa) virka on viihdyttää muita (etenkin seurustelevia ystäviä) kertomalla seksiseikkailuistaan, niin tässä pieni perjantaikevennys. 

"1. Ulkomaalainen mies

Ei haittaa, vaikka et ymmärtäisi sanaakaan miehen puheesta tai pystyisi ääntämään tämän nimeä, tartu kokemukseen. Mikä sen ihanampaa kuin puhua kehon kieltä komean ulkomaalaisen kanssa ilman sitoumuksia?"
  
Filippa: Voi kyllä, kyllä ja KYLLÄ. Tämä on ehkä pahimmista salaisuuksista, mitä olen pimittänyt suurimmalta osalta ystävistäni, mutta tapaukseen liittyy myös baari. Baarin tanssilattia. Suihinotto. Vessa. Ja seksi.
 

"2. Se ”Oikea”

Luulit, että hän on Herra Oikea, mutta toisin kävi. Hän mursi sydämesi, ja nyt mietit voitko enää koskaan kokea yhtä upeaa seksiä. Kun tapaat oikean Herra Oikean ymmärrät, että aikaisempi tyyppi oli vain harjoittelua varten." 

Filippa: Voi ei. En ole varma olenko saanut aivan täysillä turpaani koskaan miessuhteissa. Yleensä juoksen siinä vaiheessa karkuun ja kovaa, kun mies alkaa vaikuttamaan siltä, ettei häntä kiinnosta.

 

"3. Suuri työkalu

Etsi käsiisi mies, jolla on iso penis. Muuten saatat aina miettiä, kuinka suuri on liian suuri. Näin huomaat, että suurella työkalulla ei tee mitään, jos käyttäjä ei ole lukenut käyttöohjeita. Iso penis on lopulta kuitenkin vain penis."

Filippa: Minulla on kaksi sanaa mitä kokoon tulee, ne ovat Maailman ja Ihanin. Hän tosin osaa käyttää sitä loistavasti. Eräs entiseni (olenkohan puhunut hänestä nimellä "Eräs tapaus kaukaa menneisyydestä"?) oli pari metrinen korsto, myöskään siinä tapauksessa ei kokoa puuttunut. Taitoa ehkä vähän. Tai aika paljonkin.  

 

"4. Huonoa seksiä

Jokaisen täytyy kokea, millaista on huono seksi. Se saa sinut arvostamaan hyvää seksiä. Ja mikä sen parempaa, jos hirveä seksikokemus saa keskivertoseksin tuntumaan maata järisyttävän hyvältä."

Filippa: Been there, done that.   

"5. Aggressiivisia otteita
Olitpa vihainen miehellesi ohareiden tekemisestä tai syntymäpäivien unohtamisesta, käytä tilaisuus hyväksesi. Viha on yksi kiihottavimmista tunteista. Miksi muuten eroseksistä puhuttaisiin niin paljon? Kun tunteet ovat pinnassa, seksistä tulee entistä intohimoisempaa ja nautinnollisempaa."

Filippa: Toimii. Myös luotettavan kumppanin kanssa aggressiiviset otteet toimivat normiseksissä.

 

"6. Rokkistaraseksiä

Kukapa ei haluaisi olla taiteilijan tai muusikon inspiraationlähteenä. Olipa se sitten vain sängyssä. Jos kokemuksesta ei jää muuta käteen, niin ainakin sinulla on hyvä tarina kerrottavanasi."

Filippa: Ja kyllä. Kerronko kuka se oli?

 

"7. Peppuseksiä

Kokeile sitä. Ethän muuten tiedä, pidätkö siitä. Testaa sitä jonkun tutun ja hellän rakastajan kanssa. Jonkun, jota voit olla näkemättä enää koskaan, jos kakkonen ei tunnukaan mukavalta kokemukselta."

Filippa: Asenteeni on positiivinen ja kiinnostunut tätä asiaa kohtaan, mutta syystä tai toisesta siellä ei ole ollut muna kunnolla sisällä kertaakaan, ainakaan omasta tahdostani. Täytyy nostaa niille herroille hattua, jotka koittavat hauskana läppänä kuivana kakkoseen. Voin kertoa kaikkien persereiän omaavien puolesta: ei vittu toimi!
 

"8. Naistoimintaa

Teidän ei tarvitse mennä loppuun asti, mutta kokeile edes, miltä tuntuu suudella naista. Älä tee sitä vain saadaksesi miehiltä huomiota, vaan kokeile suutelemista jossain intiimissä paikassa. Ymmärrät itseäsi ja seksuaalisuuttasi paremmin, kun tiedät, miltä naisen kanssa oleminen tuntuu."

Filippa: Nyt tulee ehkä kummallisin paljastus ikinä. En ole ikinä suudellut naista. Ystäville olen saattanut moiskauttaa suukon suulle, mutta ei muuta. WTF?

 

"9. Ikäeroseksiä

Kokeile vanhempaa ja nuorempaa miestä. Näin saat vertailupohjaa mieskokemuksiisi. Kokeile saman tien miestä joka ikäluokasta, niin ymmärryksesi miehiä kohtaan paranee kerta laakista."

Filippa: Suosittelen. Ei tarvitse opettaa heille enää mitään ja miehet käyvät aivan kuumana nuoreen lihaan=saat maata lahnana, kun sinua suudellaan, nuollaan, hierotaan, kosketellaan, ylistetään ja rakastetaan. Laiska-F tykkää! Voimme periaatteessa laskea tähän ikäeroseksiin myös tapaukseni nimeltä Potentiaalinen.

 

"10. Ole päällä

Ota kontrolli ja dominoi. Keskity saamaan, mitä haluat."

Filippa: Jos ei vaan oo liian pitkä, sitten sattuu.

 

"11. Löysää seksiä

Oletko kuullut viskikikkelistä? Vai onko löysyyden syynä ollut jännitys? Niin tai näin, jokaisen tulisi kokea, miltä tuntuu, kun miehellä ei seiso. On tärkeää oppia käsittelemään omia epävarmuuksia siten, ettei miehelle tule entistä epäonnistuneempi olo. Se ei johdu sinusta ja näin käy kaikille. Voit olla varma, ettei kokemus jää viimeiseksi."

Filippa: Jokainen, joka on yrittänyt kännissä olevan miehen kanssa harrastaa seksiä, ovat varmasti joutuneet kokemaan tämän.

 

"12. Itserakkautta

Masturboiminen on tärkeää, jotta opit tietämään, mistä pidät. Tutustu erilaisiin apuvälineisiin, kuten dildoihin. Käytitpä apunasi pattereita tai et, seuraava kumppanisi on kiitollinen, kun osaat kertoa, miten hän saa sinut sekaisin mielihyvästä."

Filippa: Miehet on mun dildoja.

1 kommentti:

Tapsa kirjoitti...

Keski-ikäisenä miehenä äänestän tietysti kohdan 9 puolesta :o) Tulee jopa mieleen kysymys siitä kuka listan on laatinut ja miksi...