maanantai 28. tammikuuta 2013

Että sellainen maanantai

Maanantai valkeni hieman happamana pidennetyn viikonlopun ja pienen irtioton jälkeen. Heräämistä ei helpottanut pään lyöminen peilikaapin kulmaan eikä ulkoa löytynyt tappavan kylmä viima ja lumisade. Tai kirvely pissatessa. Sitä on jatkunut tässä nyt pari päivää, se alkoi aika pian "katsellaan" jälkeen. Laitoin pienen maanantaikevennyksen Maailman Ihanimmalle (ok, nyt tossa nimessä voisi alkaa käyttämään "-merkkejä), jossa kyselin hänen mahdollisesti kantamia sukupuolitauteja. Niitä pitäisi löyty puhdas ja pyöreä nolla (0) kappaletta, samoin allekirjoittaneella. Eli pidetään peukkuja, että tämä on korkeintaan pissatulehdus (ensimmäinen sellainen), eikä mitään muuta.

Sen jälkeen menin töihin (siellä hiton tuulessa ja tuiskussa), jossa sain kuulla hajoittaneeni pari suhteellisen kallista laitetta viime viikolla ja että eräs vastuualueistani rämpii todella kamalilla miinuksilla.

Ja töiden jälkeen kuulin, että eräs hiellä, verellä ja kyynelillä suunniteltu yllätysjuhla uhkaa kaatua juhlakalun jääräpäisyyden vuoksi. Eli hyvät ihmiset, jos teille nakitetaan joku todella outo työkeissi todella outoon paikkaan, lähtekää ihmeessä sinne!

Onks kellään yhtään parempi päivä ollut?  Onneksi tästä on vain taas se yksi suunta: ALKO!

Ei kommentteja: