perjantai 30. joulukuuta 2011

Todella rakastunut?

Vietin edellisen yön rattopojan kanssa, enkä tiedä mitä ajatella. Toisaalta asiat olivat aivan normaalisti, toisaalta taas ei.

Hän oli välillä aivan normaali, mutta välillä... todella outo!

Ai, kuinka niin?

Esimerkki numero yksi (1) 

Olen joskus (oikein kauniisti ja neitimäisesti) todennut olevani hänelle vain Joku Pieni Mitätön Huora, enkä mitään muuta (ja olen ehkä saattanut sanoa hänen olevan minun man whore. Right, everybody loves Filippa!). Eilen illalla oli tilanne, missä naureskelimme jolleki ja kutsuin itseäni tuolla edellä mainitulla nimellä. Ja mitä rakas Potentiaalinen? Meni aivan vakavaksi ja sanoi: "Ei täällä kukaan oo kenenkään huora!". WTF!?

Esimerkki numero kaksi (2)

Numero duo, nousin sängystä hakemaan jotain ja seisoin hetken alasti hänen edessään (hengailen harvoin ilman vaatteita hänen edessään, kun iiks on kaksi (2) kiloa ylimääräistä kropassa. For real F, sulla on sixback muuallakin kun jääkaapissa.) katsomassa televisiota ennen kuin hyppäsin takaisin sänkyyn. Kun käänsin katseeni televisiosta häneen, hän katseli minua ja hymyili todella lämpimästi. Hän on tietoinen tästä kahden (2) (kolmen, neljän...) kilon kompleksistani ja yleensä kiltisti peittänyt silmät tai ollut katsomatta, jos olen alasti ollut hänen nähden. WTFF?!

Esimerkki numero kolme (3)

Hän vannotti tiistaisessa anteeksianeluviestissään, että lupaa totella minua joka asiassa kiltisti jos ja kun nähdään. Hyvän huumorintajun omaavana ilmoitin heti kun hän tuli, että saa nukkua sitten lattialla, jonka hän kuittasi nauramalla. Myöhemmin kun hän kiusaili minua, muistutin häntä lattiapaikan olemassa olosta. Hän oikeasti vähän melkein möksähtäen sanoi: "Voimmä sinne mennä jos sä sitä haluat". Awwlovlovlov. LOCA, WTF!?

Esimerkki numero neljä (4)

Hän alkoi torkkumaan ennen minua ja jatkoin television katselua hänen söpösti tuhistessa (lue: kuorsatessa) vieressäni. Kun sammutin kuvaputkiradioni, hän ei ollutkaan unessa, vaan otti minut todella, TODELLA kiukkaan otteeseen kainaloonsa ja piti minut siellä. <3 WTFFF?!
  
Etenkin kohdat yksi (1), kaksi (2) ja neljä (4) herättivät kummastusta, numero kolme (3) oli todella söpö ele, mihin ehkä vain nyt satuin kiinnittämään huomiota kaikkien noiden muiden jälkeen.

Niin. Että mitä? Olenko keksinyt koko jutun itse vai voisiko hän olla aikuisten oikeasti ainakin ihan vähän ihastunut minuun? Vai kyllästynyt (MAHDOTONTA!)? Hän on maailman kovin naistennaurattaja, mutta pohjimmiltaan todella ujo ja tuntuu, että melkein ujostuu kerta kerralta aina vaan enemmän. Ja ennen pystyimme hyvin heittämään härskiäkin huumoria, mutta nyt hän on kauhean vakava kanssani. 

MITÄ? MITÄ TÄMÄ MEINAA?

P.S. Hanki itsellesi uusi duuni. Asap!

Ei kommentteja: