sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Jouluähky

Buenos tardesta ja hyvät joulut vaan! Huono huumori kukoistaa ja maha on niin täynnä, ettei tarvitse loppuvuonna syödä enää mitään (haha). Perusjoulu siis. Tai no, yllättävän rauhallisesti tempperamenttinen perheemme kohtaaminen on mennyt so far. Mitä nyt eilen käytiin aavistuksen kiivassanainen keskustelu perheemme pään kanssa eräästä ajankohtaisesta asiasta. Lopulta tajusimme, että puhumme samasta asiasta eri nimillä, hahaha. Muuten volyymit ovat pysyneet harvinaisen matalalla ja joulurauha on säilynyt.

Haluatteko kuulla poikajuoruja? No, en jaksa sen syvällisempiin analyyseihin mennä, mutta kaksi entistäni on muistanut minua yöllisillä puheluilla (</3). Potentiaaliselta olen saanut hyvän joulun toivotuksia ja huomenna näemme taas (eli harrastamme eläimellistä seksiä koko yön <3).

Niin, olen tässä nyt vähän taas miettinyt, pitäisikö häneltä kysyä tilanteestamme? Joo? Ei? 

EI!

Hitsi, joulusuklaat painavat niin paljon vatsassa, etten kykene mihinkään järkevään taaskaan. Palataan asiaan, kunhan minulla on oikeasti jotain kerrottavaa. Voin vaikka tiistaina kirjoittaa pienen eroottisen kuvauksen edellisestä illasta.

Ei kommentteja: