tiistai 20. joulukuuta 2011

Huora haluaisi kysyä yhden kysymyksen.

Kuinka huora ihminen voi olla? Sain juuri... Häneltä, siis Häneltä Häneltä.

Ei kai tästä voi syyttää ketään tai olla pahoillaan. Epäselvä tilanne Potentiaalisen kanssa, teki mieli ja Hänelle voi aina soittaa. Tai no pahoillaan voi olla ja omatunto saa kiljua, koska Hän olisi halunnut jäädä yöksi, tehdä lapsia ja mennä naimisiin.

En vaan tiedä haluanko tai voinko edes aloittaa keskustelua "Mitä tämä on?" herra Potentiaalisen kanssa. Ensinnäkin tiedän (olen fiksu ja tiedostava nainen aina silloin tällöin), ettei miehet riemastu tuollaisesta keskustelusta. Mutta häiritseekö niitä(kin) tällainen määrittelemätön suhde? Huokaisisiko (hallelujah suomen kielelle) Potentiaalinen helpotuksesta, jos ilmoittaisin minullekin olevan OK pelkkä seksisuhde? Vai järkyttyisikö hän siitä, kuinka huora olen? Vai ärsyttäisikö häntä ylipäätään se, että kaikki pitäisi määritellä?

Vai mitä vittua?

Potentiaalinen lähti taas eilen aamulla. Se pään silittely oli ihan söpöä. Mutta sen jälkeen ei mitään. Nyt ajattelin olla itsepäinen ja katsoa milloin herra suvaitsee ottaa yhteyttä.

Huoh. En jaksaisi vaan tätä "Nähdään kerran viikossa ja kadotaan omille teillemme kuudeksi (6) päiväksi". Haluan jotain, sanotaan nyt esimerkiksi "Nähdään joka päivä, nussitaan joka päivä, ollaan onnellisia kahdestaan ja eletään elämämme onnellisesti yhdessä loppuun asti". Tai jotain tonne päin...

Ei kommentteja: