tiistai 23. heinäkuuta 2013

Urpon herätys

Onni on muiden kesäloma ja rennot päivät officessa (not!). Täällä on aikaa juonia kahvin juonnin lomassa vaikka millä mitalla ja nyt sen keksin!

Meillä on/oli tarkoitus treffailla Potentiaalisen kanssa tällä viikolla ja uskokaa tai älkää, toivon nyt todella tämän tapaamisen toteutuvan. Vielä eilen olin tuohduksissa ja valmiina toivottamaan hänelle hyvää matkaa helvettiin ja vetämään siellä käteen, kunnes sitten keksin!!! En jaksa herran oikutteluja ja hän vaatii kunnon herätystä, eli käännän kelkkani! Aion olla superiloinen hänelle, kun hän ottaa minuun yhteyttä ja suostun tietysti tapaamaan hänet ja... Menen ja harrastan todella kiihkeää ja intohimoista seksiä ajatellen vain omia tarpeitani, jonka jälkeen lähden viettelevästi pois paikalta. Harvoin olen hänelle todella porno, mutta tiedän hänen pitävän siitä. En kerro nyt likaisia yksityiskohtaisesti mitä aion tehdä, mutta aion toteuttaa hänen pari todella härskiä fantasiaa ja häipyä vähin äänin paikalta jättäen hänet katsomaan suu auki perääni.

Tiedän tämän olen huikean lapsellinen suunnitelma ja aion todellakin toteuttaa tämän. Ja minkä takia vaivaudun moiseen? Öö, huvikseen.

Hahahaha! En malta odottaa hänen näkemistä! Hahahaha!

Terkuin, Filippa aka neiti Överilapsellinen aka neiti LAA (Liikaa Aikaa Ajatteluun)

P.S. Mulla on oikeasti elämässä tapahtunut kaikkea kivaa ja jännää, mutta niistä myöhemmin lisää. Ehkä!

Ei kommentteja: