maanantai 7. marraskuuta 2011

Sunday buddy

Olisiko aika juoruta tännekin tapahtuneista? Ehkä. Paitsi mitään ei ole tapahtunut. Mitään erikoista ainakaan.

Vietimme viime yön Potentiaalisen kanssa, ilman seksiä (väitän ettei tämä haittaa, mutta olen ollut koko päivän huonolla tuulella! Tulen vihaiseksi, jos en saa seksiä vaikka siihen olisi mahdollisuus.). En jaksanut tehdä aloitetta (SE ON MIEHEN TEHTÄVÄ!) ja häntä vissiin ujostutti ja väsytti (krapula, ei sanaakaan siitä miten hyvää krapulaseksi voisi olla!). Aamulla (vastoin tapojani näytin vähän pehmeempää puolta itsestäni) halasin häntä pitkään ja hartaasti ennen kuin hän lähti (taisin todellisuudessa kitistä "En jaksa mennä töihin, piilota mut sun takin sisään!"). Ja *huokaus* ovenraosta vilkutellessa huikkasin hänelle: "Nähdään taas sunnuntaina!" (ollaan virallisesti toisillemme sunday duddyjä), johon Potentiaalinen hymyili ja sanoi: "Kyllä me nähdään ennen sitä!".

Aww?

Olen niin pahalla tuulella tosta pihtaamisesta (vaikkei olisi mitään syytä olla), että lähden lenkille selvittämään ajatuksia.

P.S. Potentiaalinen laittoi juuri viestiä, missä valitteli väsymystä. Omg, nukkuisit yöllä etkä keskittyisi pihtaamiseen!

Ei kommentteja: