maanantai 28. marraskuuta 2011

Lapselliset kilarit

Noniin, käsiä yhteen ja popparit poksumaan mikroon, tulee pieni maanantaikevennys.

Taisin eilen vetää pienet kilarit Potentiaaliselle. Periaatteessa koitin verhoilla sen sarkasmiin ja vittuiluun, mutta luulen viestin olleen harvinaisen selvä.

"Don't mess with me, fuking manwhore!"

Mistä tämä aikuismainen raivoaminen lähti? En tiedä kuinka seikkaperäiseen kertomukseen taivun, koska inside-juttuja en jaksa avata, mutta karkea versio eilisillasta tulee tässä.

No. Potentiaalinen "halusi" missata eilisen seksisession, lupauduin katsomaan leffaa Hänen kanssaan (kyllä kiitos kysymästä, kävin keskusteluja sekä moraalin että kavereiden kanssa, että kuinka huora olen). Leffan loputtua passitin Hänet kotiin, ahdisti seura niin kovaa. Tämä ei liity periaatteessa tarinaan mitenkään, mutta kerron nyt avoimesti kuinka vitun sekaisin olin eilen.

Ja yhtäkkiä noin kello kaksikymmentäkaksi (22), kuin salama kirkkaana taivaalta, saan tekstiviestin POTENTIAALISELTA! Hän kyseli krapulastani ja totesi viestin loppuun, että on outoa ettei nähdä tänäkään sunnuntaina (hmm, hän saattoi aikaisemmin päivällä sanoa, ettei pysty tulemaan luokseni, mutta voisin mennä hänen luokse... Kröhöm, naiset vaikeita?). Vastasin hänelle näiden "yksinäisten" sunnuntaiden menevän jo rutiinilla, etten ensi viikolla ehkä muista edes häntä. Kerroin hänen menettävän myös sellaisen ihmeen, kuin kokonaiset yöunet. Olin illalla niin väsynyt (hmm, ennen olemme saattaneet tehdä kaikkea muuta kuin nukkua), että olisin varmasti nukahtanut kesken kiihkeimmänkin seksin.

Ja mitä Potentiaalinen tähän? Oli todella harmissaan, kun missasi tällaisen tilaisuuden ja käski hankkiutua samanlaiseen väsymykseen ensi sunnuntaiksi, koska halusi kokea tämän. Tässä vaiheessa käsi pystyyn te kolme lukijaani (sinä Päiväkirja voit vaikka vähän heilutella sivujasi), jos teidän itsetuntoa moinen hivelisi? Mies innostuu siitä, että saisi nukkua koko yön, ei siitä että saisi panna sinua (joo ja nyt kenenkään ei tarvitse kertoa, ettei niitä kiihkeitä öitä jaksa kovin pitkään, mutta tulisi sitten panemaa keskellä päivää).

Neiti Filipan vastaisku isku tähän oli jäätävän lapsellinen! Laitoin peliin kaiken sarkasmin, piilovittuilun ja suoran vittuilun mitä sisälläni oli ja hyvin tiiviisti referoituna sanoin hänen voivan tulla nukkumaan tänne, koska voin hankkia erään toisen miehen (tässä kohtaa on se inside-juttu, mikä teki viestistä vitsin) seksipuuhiin tänne.

Oi, F!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oumai. Oon bongannu sut Krissen blogista ja lukenu tätä jo hyvän tovin, mutta nyt vasta uskaltauduin kommentoimaan. Jännityksestä pyöreenä odotan, mitä tuleman pitää. Take care!

Krisse kirjoitti...

Joo. Ei ne nykyään enää anna.

Filippa kirjoitti...

Anonyymi: Jee! :)

Krisse: No ei ainakaan helpolla. Mä kun luulin et seurustellessa ne pihtaa, mutta että (määrittelemättömässä) seksisuhteessakin... Hohhoh.