perjantai 23. syyskuuta 2011

Seksiaddikti

Öö. Hei, olen Filippa ja olen seksiaddikti?

1. Tuntuuko sinusta, että elämäsi on muuttumassa hallitsemattomaksi seksuaalisen ja/tai romanttisen käyttäytymisesi takia? Kaikki hallinnassa nyt, kun Potentiaalinen (kuka se oli?) ei pyöri enää kuvioissa.
2. Onko sinulla vaikeuksia lakata tapaamasta romanttisessa mielessä ihmistä, jonka tapaamisen tiedät olevan sinulle tuhoisaa? Öö... No, Hän. Homma hallussa toistaiseksi minun puoleltani, mutta pelkään huomaavani joskus jotain muuta.
3. Haluatko, ettei kukaan saa tietää seksielämästäsi? Tuntuuko sinusta, että sinun pitää salata se läheisiltäsi? Kiistän kaikille, että harrastan seksiä Hänen kanssaan. Vain siksi, että sitten alkaa tivaus "Mikset hommaa vain toyboyta?"
4. Tuntuuko seksi tai muu lempi huumaavalta ja syöksytkö pohjalle, kun hetki on ohi? No, joka kerran jälkeen ajattelen "Ei enää koskaan Hänen kanssa!"
5. Oletko harrastanut seksiä sopimattomissa paikoissa tai sopimattomien ihmisten kanssa? Oi, monesti. Etkö itse ole, nunna?
6. Teetkö itsellesi lupauksia tai sääntöjä seksielämääsi liittyen, joita et voi noudattaa? Kyllä, ei yhden illan juttuja enää (tästä olen pitänyt kiinni) ja käytä kondomia (tästä en ole pitänyt kiinni).
7. Oletko harrastanut seksiä jonkun kanssa, jonka kanssa et olisi halunnut sitä harrastaa? Joo, mutta eihän sitä aina kännissä muista, ettei halunnutkaan seksiä sen kanssa. Right?!
8. Mietitkö joskus, että voisit tehdä elämässäsi paljon muita asioita, jos seksiviettisi ei olisi niin kova? Ohi.
9. Kaipaatko rakastajaa tai puolisoa epätoivoisesti? En epätoivoisesti, mutta en jättäisi ovea avaamatta, jos rakastajani tai puoliso seisoisi siellä.
10. Oletko harrastanut seksiä välittämättä seurauksista? Kyllä, monesti.
11. Tuntuuko sinusta, että noudatat suhteissasi aina samaa tuhoisaa kaavaa? Ehkä?
12. Tunnetko, ettet ole kunnolla elossa, ellei sinulla ole flirttikaveria tai seksi- tai seurustelukumppania? Kyllähän se piristää kummasti tämän sateen keskellä, jos on joku joka saa sinut hymyilemään.
13. Onko seksikumppanin etsintä koskaan uhannut taloudellista turvaasi, uraasi tai mainettasi? En ole etsinyt.
14. Oletko pettänyt ollessasi vakavassa suhteessa? En vakavassa, mutta vakavan suhteen kuoltua ja eroa odottaessa.
15. Tuntuuko sinusta, ettei elämällä ole merkitystä ilman seksiä tai vakavaa ihmissuhdetta? Tuntuuko sinusta, että olet joku vasta sitten, kun joku rakastaa sinua? Välillä, mutta koitan päästä tästä tunteesta pois. Ja kyllä minua rakastetaan.
16. Huomaatko flirttailevasi, vaikkei se olisi ollut aikomuksenasi? Teen tätä, kuulemma. Eli en itse tiedosta tällaista käyttäytymistäni. Bad me, slut me.
17. Onko seksuaalinen toimintasi tai muu ihmissuhdekäyttäytymisesi vaikuttanut maineeseesi? En tiedä.
18. Häiritseekö sinua se, kuinka usein, missä, miten tai mistä fantasioiden masturboit? Joskus. Voitko väittää, että omat fantasioiden kohteesi on aina ääneen sanottavissa?
19. Onko sinun vaikeaa keskittyä elämän muihin osa-alueisiin, koska ajattelet vain seksiä tai toista ihmistä seksuaalisesti? Jos ei ole saanut hetkeen.
20. Onko sinulla pakkomielle tiettyyn henkilöön tai seksuaaliseen toimintaan, vaikka nämä ajatukset tuottavat sinulle epämukavaa oloa tai jopa tuskaa? Joskus johonkin henkilöön, mutta niistä koitetaan päästä yli ja ympäri (kröhöm, kuka Potentiaalinen?).

Tuntuuko sinustakin siltä, että olisit seksiaddikti?

Ei kommentteja: