tiistai 16. joulukuuta 2014

Euriborkipuja

Mulla on joku suunnaton kirjoitusvimma päällä. Luultavasti varmaan siks, ettei mitään ole kauhean jännää ole pariin päivään sattunut mistä pitäisi tulla kertomaan. En ole oikeasti viettänyt näin rauhaisaa eloa sitten... Noh, pitkään aikaan.

Oon kuitenkin supertyytyväinen elämääni ja innoissani kaikesta. Tää kaikki johtuu varmaan siitä, et vihdoin mulle selkeyty mitä haluan tehdä ja mitä en. Ja mulle annettiinki aivan loistava mahdollisuus siihen (kiitos, kiitos, kiitos!). Aloitan siirtymiseen uuteen elämään ainakin näin alussa hitaasti ja varmasti, ja sit ku saan hommat rullaan kunnolla niin siirryn sivuun nykyisistä tehtävistä (ellen yhtäkkiä tajua, että tää onki ihan huippua hommaa! Öh...).

Mulla on myös edelleen kämppäkuume. Tein laskelmia ja päädyin siihen, et ostan ehkä kahden vuoden sisällä asunnon. Sen lisäksi, että elämä on tota täydellistä unelmaa siinä vaiheessa, niin tiedän vähän millainen mun taloudellinen tilanne on silloin. Nykyisillä tuloilla ei oo ongelmaa säästää ja maksaa tarvittavia kuluja, mut pitää vielä tsekata millaset tienestit onnistun itselleni järkkään unelmassani (hyvät, mut kuinka hyvät ni sitä en osaa vielä sanoa), et selviän kaikesta kunnialla. Ja sit aattelin ostaa osakkeita... Seuraavaksi kerron pari sanaa euriborista, ilmastonmuutoksesta tai Ukrainan tilanteesta.

Kuinka tylsäksi (ja aikuiseksi!!) ihminen voi käydä tässä talven pimeydessä? Voi olla, että tää väliaikainen rauhottuminen tekee ihan hyvää, niin saan ladattua akkuja "aika" railakkaan vuoden jälkeen (ja kerkeän tekemään kaikki tarvittavat duunit ennen joulua), ni jaksaa sitten tammikuussa alkaa elämään täydellä teholla PARASTA VUOTTA EVER VOL. 3:sta, mikä tulee pitämään sisällään ihania miehiä, ihania kavereita, ihania iltoja/öitä/aamuja/päiviä, ihania reissuja, ihania juttuja, paljon ihanaa seksiä, ihania duunijuttuja ja paljon muuta ihanaa.

Whiiiiii!! <3

P.S. Mites toi Tinder? Se on täyttä paskaa ja täynnä paskaa! Ton tasosta kertoo jotain, et tindasin tossa pari päivää sit 3h putkeen ja yksikään ei mennyt jatkoon. Ne vähäisetki kuumikset ilmeisesti löysi täydellisen tindersuhteen ja seuccaavat täysillä. Yäk!

Ei kommentteja: