maanantai 8. joulukuuta 2014

Lihaskipuja

Tiedättekö mikä on maailman paras tunne? Se kun sun kropan about jokainen lihas on jumissa. Eikä asiaan liity mitenkään painojen nostelu vaan seksi. Khihihih.

Viikonloppu oli aivan mieletön ja sain nollattua aavistuksen paskahkon viikon kunnolla. Tästä on hyvä jatkaa!

P.S. Krisse, haluan kuulla sun kuulumisia!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hahaa, Krisse täällä. On pitänyt kommentoida moneen kertaan sun seikkailuja, mutta miten se aina jääkin.... uups. Kuitenkin melkein päivittäin käyn kurkkimassa mitä sulle kuuluu. Ei muuta kuin onnea seksin johdosta, ihanaa ihanaa! ;)

Siis apua. Mulla ei oo mitään uutta jännää kerrottavaa. Auvoista avoelämää ja seesteisyyttä. Jne. Blää :D Pikkujoulukausi on onneks lopettanut mun puoli vuotta kestäneen baarittoman jakson ja nyt on ollut tässä jo kolmisen jäätävää darraa (yksi joka jatkui sunnuntai aamusta tiistai aamuun ja esti mm. duuniin menon). Ja mäkin oon ehkä vähän keksinyt mitä haluan tehdä isona, osittain sun inspiroimana aloin miettiä että mitäs helvettiä nyt seuraavaksi :) <3

Ööö. Eipä oikeestaan muuta.
Ihanaa joulunodotusta ihanainen Filippa!
Love! xoxo

Filippa kirjoitti...

Krisse: IHANAA KUULLA SUSTA!! <3 MÄ NIIN KAIPAAN SUA, PERUSTA SE PARISUHDEBLOKI!!!

Vitsi kuulostat kyl niiiin onnelliselta, et oon melkein vähän kateellinen sulle (oot kyllä kaikkien käänteidesi jälkeen onnesi ansainnut, hehe). Mitä sä teet nykyään viikonloppuisin, jos et dokaa? Lepäät ja meet virkeenä maanantaisin töihin? Miten sun pikkujoulut meni? Oliks sun illat yhtä täynnä vauhtia ja vaaratilanteita ku ennenkin?

Ja hei kerro vähän sun urasuunnitelmista! :O Luulin et oot maailman parhaassa duunissa. Ootko ihan alaa vaihtamassa vai vaan hommia?

Onneks pikkujoulukausi on vaan kerran vuodes. Mulla on ihan jäätävä darra. Nyt. Jatkunut jo toista päivää. Kuolen. :|

PUSPUSPUSPUSJOULUJAPUSPUSPUSPUSPUSPUSPUSPUSPUSPUSPUS!