sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Filippa 2.1

Ekana täytyy kertoa jotain ällöttävää. Hyi vittu. Näin unta, että harrastin seksiä Hänen kanssa. Alitajunta alkaa tekemään tepposia ja kepposia, kun en ole pariin viikkoon saanut...

Mistä päästään aasilla asiaan, eli missä mun kaikki tuhannet fuck buddyt on? Jaa-a. Hyvä kysymys, en tiedä. Laitoin Potentiaaliselle vonkausviestin viikolla, johon hän vastasi heti kiltisti pahoitellen, että on estynyt pari seuraavaa päivää. Luulisi esteiden olevan jo takana ja hänen olevan minun takanani (if you know what I mean?). Mutta ei, puhelimeni on häiritsevän hiljainen (paitsi aamuisin, kun herätyskello soi RÄTÄTÄTÄTÄTÄVITTUHERÄTYSBÄNGBÄNGBÄNGSAATANANKAUNISPÄIVÄTÄNÄÄNKINRÄTÄBÄNGRÄTÄBÄNG! Noin se suunnilleen sanoo, oikeesti!)...

Otan törkeästi lisää eläimiä matkaan ja menen vuohella sellaiseen asiaan, että ihan älyttömästi tuo asia ei edes haittaa. Koska... Meitsi on muuttamassa. Aikuisten oikeesti. Löysin itselleni unelmaduunin ja aion saada sen. Mietin jo, että laitan perään jonku törkeän herutuskuvan (en välttämättä edes itsestäni) ja laitan haastatteluun jonkun astetta viisaamman ja välkymmän tyypin, ja sitten kun ensimmäinen työpäivä koittaa, niin happy ending ja marssin itse paikalle ("TADAA!"). Sounds like a fuking great plan?

Ja kipitetään vuohella takaisin aasin juokse... Erään kanssasisaren kirjoituksista päätellen ei kannata unelmoida prinssistä tai valkeasta ratsusta niillä huudeilla, mutta munaahan on jokaisen itseään kunnioittavan naisen saatava. Mutta mistä? Miten? Onko ihan ok Helsingissä baareissa heittää miehille, että seurustelujutut ei niinkään kiinnosta, mutta seksi kylläkin. Ovatko miehet siellä herkkähipiäisiä vai osaavatko he nauttia elämästä(, irtosuhteista ja sukupuolitaudeista)? Vai täytyykö minun matkata lahden toiselle puolelle maksullisiin miehiin? Vai annatko Krisse mulle pari varmaa numeroa puhelinluettolostasi?

Hmm... Aika paljon taas on sattunut ja tapahtunut, kun heittää bensaa liekkehin. Mua kosiskellaan jäämään vanhaan duuniin, uusia työtarjouksia mulla on kaks, mutta otan ton yhden paikan mistä kerroin ylempänä. Odotan innolla, mitä tuleman pitää. Enää täytyy löytää uus kämppä, saada joku suorittamaan tää muutaman sadan (tuhannen) kilsan muutto ja fiksailla kaikki asiat valmiiksi uuteen, hienoon elämään. Ehkä mäkin perustan sit uuden blögin: Filippa 2.1. Koska tää on mun toinen päiväkirja; Filippa 2.0.

Sanoinko jo, että elämä on ihan vitun hienoa ja kannattaa vetää matto omienkin jalkojen alta, jos eniten vituttaa kaikki! Jeij!

P.S. Anteeks kirotusvieheet ja pomppiva teksti. Mahtavassa elämässä ei vaan aina kerkeä pysähtyä lukemaan ja huomaamaan pieniä kauneus- tai kielioppivirheitä!

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kuulostaa muuten ihan törkeen hyvältä! Oot sen verran hyvä suustas että kyllä sä sen duunin saat, kirjotat niille parit tarinat niin ne antaa sulle palkankorotuksen ennen kun oot alottanutkaan ;)

Filippa kirjoitti...

Jeni: Kiitti, saan sen paikan niin 100% varmasti! Jos en saa, ni oisko mitään ideaa laittaa tää mun "blogin" osoite niille?

Unknown kirjoitti...

Niin saat. Siinähän olisi itseasiassa ideaa!

Filippa kirjoitti...

Jeni: "Suosittelen teitä tutustumaan ehdottomasti vain ja ainoastaan fiktioon perustuviin kirjoituksiini osoitteessa filippakveen.blogspot.fi".

Mun tulevat duunikaverit on ehkä 99% miehiä, et ne varmasti olis innoissaan kun ne sais helpon ja varman lorton sinne. Pesä pikkujouluissa taattu - ihan kaikille!

Unknown kirjoitti...

Mitäs jos yksikään ei ole komea? Kaikki miehet on pikkujouluissa "Tänään mä saan" Pikkujoulujen jälkeen "Joskus mä saan..."

Filippa kirjoitti...

Jeni: Toi ei oo ongelma, pitää silmät kiinni aktin aikana.