keskiviikko 14. marraskuuta 2012

I love fuck buddies!

Rakas Päiväkirja ja rakkaat ystävät, krapulani alkaa vihdoin ja viimein olemaan poissa. Siihen ei tarvittu kuin pari oksennus suussa vedettyä treeniä sekä Potentiaalisen kainaloa ja pippeliä.

Enää on tämän viikon to do-listaltani ruksimatta yli kohta "Seksiä Maailman Ihanimman kanssa". Vastoin kaikkia uhomisiani lopetin pelleilyn ja laitoin hänelle asiallisen viestin ("Moi, pannaaks?"). Ja sain vastaukseksi kivan viestin ("Moi, pannaan vaan! :)"). HUOMATKAA HYMIÖ!!

Jee, tästä tulee vielä mahtava viikko!

P.S. Viime viikonlopun historiallinen yhden yön juttu, sanotaan nyt vaikka YYWTF (for dummies: yhden yön what the fuck) on koittanut pitää yhteyttä ja tökkäilee Facebookissa jatkuvasti. Miksi, oi miksi aina nuo ketkä ei kiinnosta? Toisaalta, hän oli kyllä aivan helvetin komea...

6 kommenttia:

Tapsa kirjoitti...

@P.S. Sinulla on syyt ja seuraukset väärinpäin. Helvetin komeat YYWTF:t kiinnostavat ihan eri tavalla, jos he eivät osoita itse mitään kiinnostuksen merkkejä. Kuten vaikkapa herrat P ja MI.

Filippa kirjoitti...

Kära Tapsa!

Asiat eivät välttämättä ole niin mustavalkoisia, mitä annan olettaa. En välttämättä kerro ihan jokaista juonenkäännettä elämästäni täällä ja saatan "hieman" kärjistetysti kirjoittaa asioista. Esimerkiksi, jos kirjoitan: "Apua, en ole kuullut herra X:stä mitään nyt kuukauteen", voi asioiden taustalla olla se, että a) en ole itsekään pitänyt herra X:ään yhteyttä ja b) olen voinut hehkuttaa hänelle edellisellä tapaamisella, kuinka kiva fuck buddy hän on ja miten kammoksun sitoutumista... Tokihan jokaisen itseään kunnioittavan miehen tulisi tajuta, että tuossakin tilanteessa miehen velvollisuus on silti pitää yhteyttä. Vaikka vaan sen takia, että voi sitten haukkua tätä toista rasittavaksi roikkujaksi kavereille.

Ja mitä tulee YYWTF:kiin ja sen suunnattomaan komeuteen, koin ettei kemiamme kohtaa niin kovasti, että jaksaisin kieli- ja kulttuurieroista huolimatta tutustua häneen paremmin. On todella rankkaa saada omaa huumori (tai ylipäätään ajatukset oikeanlaisina) läpi henkilölle, jonka kanssa äidinkieli ei ole sama. Vaikka YYWTF puhuu suomea kohtalaisesti ja itse puhun suht sujuvasti hänen äidinkieltään, ei fiilis ole sama kun suomenkielisen (tai edes englanninkielisen) kanssa.

Kunnioittavasti, neiti F

Tapsa kirjoitti...

Parahin nti F

En postauksesta hoksannut YYWTF:n ulkomaalaistaustaa tai muita mahdollisia puutteita. Lähinnä hymyilytti Krissen postauksessa pohdiskelu siitä sitoutumiskammon muodosta, jossa ihastuu vain ja ainoastaan mahdottomiin kohteisiin.

Filippa kirjoitti...

Voi Tapsa, Tapsa! Pakko vielä olla pilkun kans sillai. Se että YYWTF:lla ja minulla ei ole samaa äidinkieltä, ei tarkoita sitä, että hän olisi ulkomaalainen. Suomesta löytyy esimerkiksi kaksi virallista kieltä, hejaheja!

Mutta totta, sitoutumiskammossa on hyvä kuolailla mahdottomien perään, niin ei joku aamu herää sormus vasemmassa nimettömässä.

Tapsa kirjoitti...

Ahh! Minä olenkin kuullut hurjia juttuja lapinukkojen varustuksesta. Ilmeisesti ne sitten pitävät paikkansa? Ei ihme että Tuksukin päätyi sellaiseen ;o)

Filippa kirjoitti...

Tapsa: Precis! ;)