torstai 12. syyskuuta 2013

Tilannekatsaus

Hello my darlings and madafakas!

Oon elossa (valitettavasti), hyvin vahvasti ja elämäni kunnossa. Mun tietotekniset "ongelmat" (eli jaksoin käydä ostaan yhden osan) ovat taakse jäänyttä elämää ja olen niin kutsutusti back to business taas.

Oon jo pari kertaa hehkuttanut sitä, kuinka mun elämä on niin outoja ja muuttunutta, kun muutin X kuukautta sitten tänne City Of Madafakasiin (as know as Helsinki). Ja meno on muuttunut vielä hyvin paljon paremmaksi sen jälkeen, kun dumppasin madafakin Potentiaalisen. En oo käynyt levitteleen haarojani kellekään uudelle vielä, mut mun puhelin piippailee jatkuvasti ja sieltä tulee viestejä MIEHILTÄ. Ei kovin vakavasti otettavilta tai potentiaalisilta aviomiehiltä, mutta silti!!! Tää on jo iso juttu ottaen huomioon sen, että elin sinkkuna vakavassa seksisuhteessa pari vuotta ja dumppasin kaikki eteen tulleet miehet samantien (lähes kaikki).

Eli nyt on tarjolla ainakin kolme miestä, jotka haluaisivat nylkyttää minua ja kovaa. Kerronpa hieman heistä aikani kuluksi lisää (olen tänään ikään kuin omalla lomalla. Viime kuussa tehdyt 60 ylityötuntia (jokainen voi lasketa, että keskimäärin 3 tuntia ylimääräistä joka päivä) alkoivat painamaan sen verran, että pieni flunssa kaatoi minut sänkyyn. Ok, en ole edes niin kipeä ettenkö voisi olla töissä, mutta viikonloppuna täytyy olla kunnossa!).

Eli ensimmäinen mies: Tapasin kuntosalilla. Jäätävä hulkki, kroppa timmi ku mikä, vaikka ikää on lähemmäs 40 vee. Vaikuttaa todella kiltiltä ja mukavalta, joka tekisin sängyssä kaikkensa miellyttääkseen parikymppistä sinkkutyttöä. Pistän harkintaan, koska noin ison äijän kanssa en ole hetkeen ollutkaan. Se varmaan heittelis mua ympäriinsä ja käyttäis mua sen käsipainona, hihhih.

Toinen mies: Toodella, toodella symppis ja tulemme toimeen aivan loistavasti. Hieman reppana, työkuvioissa tavattu, eli periaatteessa kiellettyä kamaa. Uskoisin hänenkin kumartelevan edessäni aikalailla, jos vähän avaisin haarojani. Mutta ei ole ulkoisesti tippaakaan haluttava, damn!

Kolmas mies: Tämä mies myi minulle jotain, sanotaan nyt vaikka lentokoneensa. Hänellä oli vaimo vielä silloin kuvioissa... Vaan eipä ole enää ja otti minuun yhteyttä. Nyt olen saanut kutsun lähteä viettämään viikonloppua hänen ja hänen parin kaverinsa kanssa saaristoon. Jos olisin niiden kaikkien kanssa sit sillain?  Tämäkin jantteri lähemmäs 40-vuotias, tuleva ex-vaimo ja pari lasta (fak!). Mutta vaikuttaa siltä, että seksiä tarvitsee ja kipeästi, olisi luultavasti valmis tekemään mitä vaan, että saisi suht. nuorta ja simpsakkaa lihaa vanhaan ja kulahtaneeseen vaimoonsa verrattuna (ok, se vaimo oli ihan nätti, pitkä ja hoikka!).

Sit on yks neljäs mies. Tää on "vähän" outo, sekava ja vaikea juttu (kuten tulet huomaamaan seuraavaksi, koska tekstissä ei ole päätä eikä häntää). Tää mun kolleega, pomon sukulainen, seurustelee ja hyvin nounou. Ollaan pari pientä casea tehtyä yhdessä ja hän niiden jälkeen totesi, ettei meidän yhteistyö voi enää jatkua. Hänen suusta on kuulunut esimerkiksi lauseet: "sä pilaat mun parisuhteen" ja "oon liian syvällä siinä jutussa, että voisin lähteä enää pois". Öö, miks sä mulle näitä sanot? En oo antanut minkäälaisia signaaleja, että olisin kiinnostunut hänestä muuta kun kaverimielessä, koska olen tiennyt alusta asti hänen tyttöystävästä. Uskoisin meidän myös olleen jo sillai, jos tota tyttöystäväestettä ei olis. Tulemme vaan aivan älyttömän hyvin juttuun, ei tarvitse miettiä miten on tai mitä sanoo, huumorintajumme on samalla planeetalla ja nauramme about koko ajan toistemme jutuille, mutta uskon, että aavistuksen villi (sinkku)olemukseni saa hänet puremaan kynsiään ja laskemaan kymmeneentuhanteen, ettei heittäisi minua toimistonsa pöydälle ja ottaisi siinä. Hän koskettelee minua hyvin paljon (jos seison esimerkiksi hänen edessään, niin hän ottaa minua vyötäröstä kiinni ja siirtää hellästi sivuun) (hän myös hieroo niskojani), kiusottelee jatkuvasti ja lähettelee viestejä vapaa-ajalla. Hänen tyttöystävänsä on mustasukkainen minusta ja stalkkaa minua kaikissa mahdollisissa paikoissa. WHAT?? Tämä on niin sekava tapaus, etten oikein itsekään tätä tajua. Vähän pienessä paniikissa tässä nyt ollaan, että miten asia esitetään muille, ettei yhteistyömme ole enää mahdollista jatkossa...

Lisäksi tämä neljäs herra vaikutti hyvin mustasukkaiselta yksi päivä, kun tein erästä projektia toisen nuoren ja simpsakan miehen kanssa. Tämä toinen herra oli ollut pari viikkoa lomalla ja käytiin läpi kuumimmat juorut ja kuulumiset. Ja hän myös naureskeli, kun olin aavistuksen pahoinvoina heti maanantaiaamuna (täytyi pitää päätä roskiksessa, kun vähän oksetti...) ja kuittaili asiasta minulle hyvin isoon ääneen. Tämän toisen herran kanssa olemme oikeasti hyvää pataa ja tulemme loistavasti toimeen, mutta meidän välillä ei ole mitään muuta kuin hyvää työkaveruutta puolin ja toisin (thanks god!) (ja se onneks seuccaa, thansk god!).

Huoh! Aikamoisen sopan oon saanut ton neljännen kans keitettyä, mut eiköhän pari päivää pois officesta rauhota vähän tilannetta. Toivottavasti.

Ja mitä noihin kolmeen muuhun tulee, niin en tiedä mitä teen. Toisaalta hauskanpitoa ei voi koskaan olla liikaa, vai?

Mut hell yeah, ihanaa päivää kaikille ja munarikasta syksyä! <3

Ei kommentteja: