maanantai 2. tammikuuta 2012

Pieniä juoruja.

Hyvä aika juoruta Päiväkirjalle, kun töissä ohjelmistot elävät vielä vuotta kaksituhatta ja yksitoista (2011).

No. Eilen harrastin seksiä Hänen kanssa. Kyllä vittu, Hänen! Syystä että Potentiaalinen has left the building and the city ja joltain oli saatava. Kiitos kysymästä, olo oli astetta horompi tämän jälkeen. Sen verran lojaali olin kuitenkin Potentiaaliselle, että vaadin kondomia alusta loppuun (joka tekikin asiasta aivan maata järisyttävän...).

Ja kuitenkin sinua kiinnostaa tietää, seksi tuntui todella laimealle hänen kanssa. Pitäydyn jatkossa "jossain toisessa" miehessä.

Entä miten meni edellinen ilta? "Pokailin" (lue: hauskuutin itseäni muka-pokailemalla poikia) erästäkin tapausta, joka ei kauheasti ole ennen pitänyt minusta. Ja hän lähti juttuun mukaan ja oli koko pokailuni ajan hullu pillun kiilto silmissä, kunnes koppavana ja ylimielisenä ääliönä ilmoitin: "Sori mun huono huumorintaju, en jaksa enää leikkiä tätä!". Tämä tyyppi jäi katsomaan suu auki ja sain pahoja öögauksia hänen suunnalta loppuillan. Hahaha. Tiedän, tuo oli rumasti tehty, mutta parin skumppapullon ja shottien jälkeen ajatus tuntui hyvältä, hauskalta ja ennen kaikkea kaikkia viihdyttävältä.

Baarista ei varmaan sen enempää, perusviehkeitä tanssiliikkeitä, liikaa juomaa ja kauheaa sekoilua (hyvällä tavalla) kaikkien osalta.

Aamulla laitoin kaipaavan viestin Potentiaaliselle ja hän soitti minulle sen jälkeen (suhteemme ei ole vielä sillä tasolla, että juurikaan emme huviksemme soittele toisillemme). <3 Hän oli siis juhlimassa uutta vuotta jossain muualla, mikä selittää edellisillan toimintani, että täytyi keksiä jotain omaa kivaa baarissa. Heräsin vasta puhelun jälkeen tajuihini ja harmittaa, kun missasin niin hyvän sauman avata ehkä keskustelua suhteemme tasosta (tai siitä milloin taas näemme. Vittu, häntä on alkanut ujostuttamaan niin kovasti, ettemme enää heittele läpällä "Tuu tänne"-viestejä, jolloin (HUPS) olemme aina viettäneet yöt yhdessä.).

Että näin. Ainakin vuosi 2012 on lähtenyt astetta (tai no joku tuhat (1000) astetta) paremmin liikkeelle kuin edellinen, silloin vain haaveilin Potentiaalisesta sängyssäni.

Palaillaan taas, jos koneet eivät ota käynnistyäkseen tähän vuoteen. Se on moro!

Ei kommentteja: