sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Ohjat omissa käsissä.

Sunnuntai-ilta ja kaikkia jännittää onko tiedossa hyviä tarinoita. No ei ole.

Niitä on zero. Nada. Not.

Vietin eilen hurjan pizzalla ja karkkeilla höystetyn leffaillan. Ainoat kuplat, mitkä kurkkuani kutittivat olivat peräisin kivennäisvedestä. Soo wild! Leffaksi joku sankari onnistui valitsemaan "ranteet auki ja usko taas rakkauteen"-tyyppisen leffan. Toimii (ei toimi!) kuin häkä sinkkutytöille tällaiset romanttiset komediat, missä mies tekee aloitteet, juoksee perääsi ja vaatii saada mennä kanssasi naimisiin. 

Ja tänään päivä on mennyt melko samoissa merkeissä, pizzan tilalla oli sushi ja leffan tilalla home alone vaaliseurantaa (suosittelen FST5 lähetystä, vähääkään ruotsia lukenut saa todella hyvän sunnuntai-illan komedian ehdokkaiden kommenteista på svenska).

Hmm, kuullostaako sinustakin oudolta? Jep, niin minustakin. Sunnuntai-ilta ja Filippa yksin kotona. Whaat?

Ketäänhän ei kiinnosta (kaikista vähiten neiti F:ää!!), mutta Potentiaalinen oma-aloitteisesti (reipas poika, tuhat pusua siitä) alkoi juttelemaan tänään aamulla FB:ssä, mutta ei sanallakaan ehdottanut näkemistä (tai panemista). Luultavasti hän odotti sitä minulta, mutta en enää jaksa. Ei vittu isoa poikaa voi ujostuttaa näin vitusti.

Joten... Otin ohjat omiin käsiini ja laitoin pari työhakemusta Helsinkiin (ja vähän muuallekin). Varo Krisse, täältä tullaan!

Tack o adjö!

2 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

Toivotaan, että työnhaku tuottaa tulosta! Kivaa!

(Täällä Stadissa on nimittäin niin helvetisti hyviä miehiä, että kiva jos saa jakaa osan niistä muidenkin kanssa.)

Filippa kirjoitti...

Krisse: Näin oon just ymmärtänyt, esim. sun jutuista, et hyviä miehiä on siellä pilvin pimein. Jos löytyy (jostain kiven alta) joku oikein hyvä yksilö kohdalle, niin voidaan käyttää sääntöä "Kaverille kans". Deal?