tiistai 29. heinäkuuta 2014

Sekaisin ku seinäkello

Oikeesti. Voisko joku tehdä mulle lobotomian tai irrottaa mun aivot? Tää on raskasta olla minä.

Mua edelleen ahdistaa viikonlopun tapaus, vaikka se on tosi kiva ja näin. Mulla tulee kyyneleet aina silmiin ku mietinki sitä. En tajua miks oon näin paskana et oon yhtäkkii käyny duunaan jotain miestä?

No.

Mut.

Sit.

Tapasin eilen yhden tyypin kenet oon nähny pari kertaa aina aika huonossa jamassa (darrassa ja/tai maailman väsyneimpänä). Nähtiin siis kunnolla ja käytiin melkein ns. treffeillä ja meillä oli aivan överihauskaa. Tyyppi on komee, menestyny ja todella rento. Ja nyt oon yhtäkkii rakastunu siihen. Oon koko aamun vaan miettiny sitä ja kattellu sen kuvia. Mun mahassa on perhosia ja ruokahalu on kadoksissa.

Kyllä. Odotan innolla itsekin kuka huomenna on mun elämäni valo ja numero uno.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Pakko sanoa. Kiitos! Omien morkkisten keskellä on ihana (?) lukea ettei ole ainut. Ja myös huomata, ettei ole ainut joka tapaa elämänsä miehen abouttiarallaa kerran pariin viikkoon vähintään. Keep up the good work!

Filippa kirjoitti...

Anonyymi: Ihana kuulla et muutki! <3 Jos haluat jakaa kokemuksia, niin mielläni luen niitä. Oiskohan jossain villien sinkkujen vertaistukiryhmää, minne voitais mennä jakaan kokemuksiamme?

Tapsa kirjoitti...

Onko edelleen kyse siitä XX-kromosomiparista? :oP

No, vähän vakavammin. Olen blogiasi aika pitkään seurannut ja välillä pohdiskellutkin. Tähän mennessä minulle ei ole valjennut miksi isket miehiä liukuhihnalta? Hyvä seksi ei voi olla peruste, koska seksi paranee (aikansa) saman kumppanin kanssa. Ekat kerrat uuden ihmisen kanssa on säheltämistä.

Syy on siis jokin muu. Tässä on jotain mieleeni tulleita selityksiä:
- Haluat näyttää jollekin (jotain, mitä?)
- Haluat kostaa jollekin (eksälle, vanhemmille, suvulle).
- Nautit miesten huomiosta hänen yrittäessä iskeä sinua.
- Sinulla on tunne vallasta, kun mies yrittää vietellä sinua.
- Yrität todistaa olevasi aikuinen, vapaa päättämään (vaikka tyhmästikin).
- Pelkäät, että jostakin tulisi sinulle oikeasti tärkeä.
- Rankaiset itseäsi jostakin (siis alentamalla itsesi).

Blogisi perusteella en tiedä yhtään onko missään noista perää vai ei. Ne ovat ihan tuuleen heitettyjä ajatuksia. Kyse ei ole moraalista tai etiikasta. Sinulla on oikeus käyttäytyä kuten haluat (kunhan muut ovat vapaaehtoisesti siinä mukana.) Jos olisit jokaisen miehen jälkeen vähän onnellisempi, ei minulla olisi mitään ihmeteltävää, mutta kun se ei taida olla suuntana :oS

Filippa kirjoitti...

Tapsa: Ihanaa et oot jaksanu miettiä asiaani noinki paljon! <3 Valitettavasti en löytänyt listaltasi kuin ehkä maksimissaan yhden jollain tasolla liippaavan syyn käytökseeni, joka varmasti monen naisen kohdalla toteutuu; nautimme miesten huomiosta.

Harvoin olen hajalla miehistä mitä minulla tässä on ollut. Saatan täällä suurennelle tunteinani saadakseni paremman viihdearvon jutuilleni ja kirjoittaa asioista hyvin sarkastisesti ja dramatisoiden.

Eka kerran minua on kaduttanut oikeasti vuosiin miestouhuni viime viikonloppuna ja sekin sen vuoksi, että kundi hyvän miespuolisen ystäväni kavereita, oikeasti todella ihastunut minuun ja etsii itselleen vaimoa, enkä itse ole hetkeen vielä valmis asettumaan aloilleni. Siksi poden huonoa omaa tuntoa, koska meillä ei ole tämän tapauksen kanssa ns. yhteistä päämäärää näissä sänkykamaripuuhissa.

Saattaa kuullostaa siltä, että painan baanalla menemään haarat auki ja nylkytän jokaista vastaantulijaa, mutta todellisuudessa miehet on tarkoin harkittuja ja sellaisia, etteivät ne sekoitu samoihin piireihin tai tunne toisiaan MITÄÄN kautta. Suunnitelmani ovat täydellisyyteen asti hiottu, mutta virheitä sattuu joskus ammattilaisillekin. Otan tästä opikseni ja keskityn jatkossa tunnevammaisiin pelimiehiin, joiden mieltä en pääse pahoittamaan toiminnallani.

xxx, F

Tapsa kirjoitti...

Minun on vaikea olla huolissani niistä miehistä ja heidän tunteistaan, kun en heistä mitään tiedä. Minä ajattelin sinua ja sinun jaksamistasi.

Seksi on kivaa minunkin mielestäni, mutta uusien kumppanien kerääminen ei kerro seksistä vaan jostain muusta. (Ihan samaa ajattelen miehistä, joiden on pakko kaataa naisia sarjatulella.) Huomiosta nauttiminen on inhimillistä, mutta jos se on ainoa oman arvon lähde niin asiat eivät ole hyvin. Itsetunnon pitäisi tulle sisältäpäin.

Tuon listan kirjoitettuani jäin tietysti miettimään lisää. Oikeastaan toiseksi viimeisin näyttäisi osuvan lähimmäksi blogisi perusteella. Olet joskus itsekin maininnut sitoutumiskammon. Vaihtamalla miestä koko ajan voit todistaa itsellesi, että he ovat kaikki samankaltaisia, korvattavissa. Englanniksi on sanonta "they are all pink inside". Kyse oli naisista ja etenkin eri roduista, mutta ajatus on sama.