maanantai 19. elokuuta 2013

Että sellainen viikonloppu.

Kosteaa, kosteaa ja vähän vielä enemmän kosteaa. Onneksi päätän vetää vuosisadan kännit juuri silloin, kun pleissit on täynnä komeitä miehiä ja JOTKA ON TULLUT POKAILEMAAN MUA, mutta häipyneet paikalta huomattuaan mun humalatilan (olen esimerkiksi näyttänyt pari tankotanssiliikettä spårassa... Itseni mukaan lukien en tiennyt, että osaan sellaisia.). Mutta hauskaa oli (ainakin muilla) ja oon takaisin niin sanotusti back to business parin vuoden koomailun jälkeen. Potentiaalinen who?

Tänään enää ei olekaan ollut niin hauskaa. Just ja just selvisin töihin joskus lähempänä puolta päivää ja lähdin pois sieltä aika vähän jälkeen puolen päivän. Mutta sallittaneen tämä minulle, oon ihan vaan muutaman ylityötunnin paukuttanut parin viime viikon aikana. Joka luultavasti selittänee mun humalatilatkin.

Anyway, anygay, Potentiaalisen dumppaaminen on saanut mussa heräämään villin sinkun ja aion vetää menemään haarat levällään pitkin maita ja mantuja tästä lähtien. Jeij! Ei vaine, mutta alan deittaileen ja flirttailemaan miehille kunnolla. Heti sen jälkeen, kun tää darra helpottaa. Eli ei kovin pian.

2 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

Hyvä että pääsit siitä hidasteesta (nimeltään Potentiaalinen)! Tollaset puolivakavat säädöt blokkaa kaiken kivan, uuden & jännän!

Filippa kirjoitti...

Joo älä! Tää kaupunki vilisee niin kuumia tyyppejä, et tästä on pakko tulla Rakkauden syksy 2013. <3