tiistai 30. lokakuuta 2012

Potentiaalinen 1 - Maailman Ihanin 0

Arvaa mitä nyt Päiväkirja?!

Miehet vaihtaneet paikkaa ja tärkeysjärjestystä elämässäni. Ykkösenä on Potentiaalinen ja Maailman Ihanin on... No vissiin kakkosena sitten.

En ole kuullut Maailman Ihanimmasta sen jälkeen, kun lähdin hieman kiireessä sieltä pari viikkoa sitten. Mitä ihmettä? Kuitenkin edellinen ilta ja koko yö oli aivan mahdottoman ihanaa. Nyyh. Ei siitä jutusta hänen kanssaan taida tulla mitään. Nyyh. Olen menossa tällä viikolla käymään hänen hoodeilla, mutta ajattelin olla ilmoittamatta mitään asiasta. Nyyh. Vai pitäisikö minun kertoa saapumisestani? En tiedä, ei huvittaisi. Tunteeton paneminen hänen kanssa ei ehkä onnistu minulta, shitshishit!

Mutta... Potentiaalinen on alkanut taas pommittamaan minua. Selvästi ikävöinyt minua, jes! Ehkä panen häntä, ihan vain huvin vuoksi. Siitäpähän saa kaikki urpot ja Maailman Ihanimmat! Hah!

Muuta hurjaa elämässäni ei olekaan tapahtunut, en ole tainnut käydä baarissa pariin kolmeen viikkoon ja tänäkin viikonloppu tulee sujumaan seesteisesti ja rauhallisesti. Ehkä sitten ensi vuonna ryhdistäydyn sinkkuelämässäni.

Ei kommentteja: