maanantai 7. toukokuuta 2012

I just don't get it?

Holla diary!

En nyt ota selvää siitä hemmetin Potentiaalisesta. Minulla on kaksi vaihtoehtoa, miten tilanne saattaa olla.

Vaihtoehto 1: Hän on todella ihastunut ja rakastunut minuun, niin kovaa ettei uskalla enää tehdä aloitteita, koska käyttäydyn todella kylmästi. (Ai miten niin vaikuttaa kylmältä, jos kerron ettei minulla ole muita, mutta kuitenkin saatan olla viikkoon ottamatta yhteyttä häneen?)
Vaihtoehto 2: Tätä epäilen kovasti, mutta hänellä voisi olla joku toinen (kolmas, neljäs...) tyttö kierrossa.

Uskon, toivon ja rukoilen oikean vastauksen olevan vaihtoehto numero yksi (1).

Haluatko Päiväkirjani kuulla perusteluja? No, viimeksi kun hän oli täällä, teki hän suhteellisen hellän eleen siihen nähden, että me todellakin harrastamme vain seksiä. Nukuimme sylikkäin lusikassa (tai minä nukuin, hän koitti saada minut hereille) ja hän painoi kasvonsa ihan kiinni niskaani. Se tuntui aivan superintiimiltä (ja superihanalta) siihen nähden, miten yleensä käyttäydymme. Eikä hän kaiken tämän söpöilyn jälkeen meinannut lähteä pois luotani, vaikka tiesi autonsa olevan sakkopaikalla (ja hän sai sakot <3).

Mutta kaikesta huolimatta, hänestä ei ole kuulunut sen jälkeen mitään. Eli mitä hittoa? Vaihtoehto numero yksi (1), vaihtoehto numero yksi (1), vaihtoehto numero yksi (1), vaihtoehto numero yksi (1), vaihtoehto numero yksi (1), vaihtoehto numero yksi (1), vaihtoehto numero yksi (1), vaihtoehto numero yksi (1), vaihtoehto numero yksi (1), vaihtoehto numero yksi (1), vaihtoehto numero yksi (1), vaihtoehto numero yksi (1), vaihtoehto numero yksi (1), vaihtoehto numero yksi (1), vaihtoehto numero yksi (1), vaihtoehto numero yksi (1), vaihtoehto numero yksi (1), vaihtoehto numero yksi (1), vaihtoehto numero yksi (1), vaihtoehto numero yksi (1), vaihtoehto numero yksi (1), vaihtoehto numero yksi (1), vaihtoehto numero yksi (1)!

Hmm... Superstalkkerina myös huomasin ihan ohimennen sivusilmällä, ettei hän ollut ehkä koko iltana Facethefukingbookissa onlinessa. Tai ainakaan koskaan, kun minä olin. UGH! Missä hän oli? Kenen kanssa? Suomen pelin aikaan hän oli, muttei sanonut minulle mitään. MIKSEI?

Ei kommentteja: