keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Kas noin, elämä takaisin raiteillaan.

Anteeks etukäteen kaikki kirjoitusvirheet ja muut, mutta olosuhteiden pakosta kirjoitan tätä peiton alla puhelimella. Tulin vaan kertoo, et alle kuukaus ja mul on uus duuni!!!! Ja huikee sellainen!!!! (Ja hiton hyvä palkkainen!!)

Ja muutenki asiat ovat hieman paremmalla tolalla kuin vaikka viikko sitten. Sotakirveet on haudattu ainaki hetkeks Mun Kielletyn kans ja kesäkin sieltä näyttää tulevan.

En vaan osaa päättää, annanko oikeasti anteeksi rumat sanat vai en? En halua olla yksi niistä tytöistä, joille muut pyörittelee päätään, koska valitsi miehekseen... Noh... Sellaisen vähän enemmän vapaa-aikaan suuntautuneen tapauksen. Eli suomeksi sanottuna rentuhkon tapauksen.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mistä tunnistaa pikkutytön? Hän draamailee ja vaihtaa mielipidettään tuulen mukaan. Ehkä Mun Kielletty valitsee tasapainoisemman naisen?

Filippa kirjoitti...

Anonyymi: Valitettavasti sinulta on tainnut mennä ohi suuri liioittelu ja sarkasmi, mitä viljelen riveillä ja niiden väleissä. Asiat eivät välttämättä ole aina niin "big deal", mitä suoraan luettuna voisi ymmärtää.

Rauhaa, rakkautta ja huumorintajua sinulle!

Yours truly, Forever young miss F

Anonyymi kirjoitti...

Minuu hämmentää lähinnä nää sun perustelut tapahtumille. Erositte, koska sanoitte jotain mitä on helkkarin vaikee antaa anteeks, eli jotain hyvin henkilökohtasta? Mietit yhteenpaluuta mutta epäröit vaan siinä mitä muut ajattelee? Huomaatko ristiriidan?