torstai 3. huhtikuuta 2014

And it's over!

Kaikki alkoi olemaan hyvin. Loistavasti. Aivan täydellisesti.

Kunnes tuli eräs maailman suurin väärinkäsitys, mitä seurasi maailman suurin riita, missä käytettiin maailman rumimpia sanoja. Sellaisia, mitä en osaa tai pysty tai edes halua antaa ikinä anteeksi.

Ja se loppui siihen.

Yours truly,

Whore

P.S. Ei siinä mitään, koska tästä tulee minun elämäni kesä!

6 kommenttia:

Tapsa kirjoitti...

:o/

Tapsa kirjoitti...

..jäin vielä miettimään tätä, alla olevaa postausta ja niiden yhteisvaikutusta.. Ei oikein hyvältä kuulosta. Täältä verkon yli ei paljoa muuta voi kuin toivottaa jaksamista :o/

Filippa kirjoitti...

Tapsa: Sanotaanko näin, että on sitä ollut parempikin fiilis. :o/

(P.S. Ei mun duuni oikeesti niin kurjaa AINA oo, sain eilen ihan mieletöntä palautetta. <3 Miesvaltaisella alalla on vaan joskus rankkaa olla simpsakka nuori nainen.)

Tapsa kirjoitti...

Mjaa.. Minä kun olin ajatellut, että "väärän" sukupuolen edustajana saisi enemmän vapauksia. Toki kaikki virheet pistettäisiin aina sukupuolen syyksi.

Minä olen mies ja miesvaltaisella alalla. Siinä taas ahdistaa kun minä en oikein sovi lokeroihin.

Mitähän minä sinulle täältä toivottaisin? "Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä!" Ikävä kyllä niitäkin on elämässä väistämättä edessä. On elämä silti parempi kuin sen vaihtoehto..

Anonyymi kirjoitti...

Whore?! No jo nyt on saakeli. Oon iteki kuullu samanlaista nimittelyä, ei nimittäi tunnu hyvältä. Sympatiani on puolellas!

Filippa kirjoitti...

Tapsa: Leuka ylös ja kohti uusia seikkailuja. Mulle on tapahtunut taas vaikka mitä! ;)

Anonyymi: Jep. :/ Tässä nyt vähän kelaillaan, et voiko tommosta antaa anteeks vai ei. Huoh! Miks miesten pitää heittää jotain noin tyhmää, halventavaa ja anteeksiantamatonta? :/