sunnuntai 30. syyskuuta 2012

"Seen 20:27"

Ota nyt noista miehistä selvää. En jaksa! En kestä!

Miksi mies aluksi juttelee hyvällä hengellä Facebookissa niitä näitä ja yhtäkkiä lopettaa jutun siihen. Ei mitään vastausta viestiin, vaikka roikkuukin onlinessa. Onko se vinkki, että jätä minut helvetti rauhaan? Vai mitä? Hittolainen! Tiedättekö sen ärsyttävän ominaisuuden Facebookissa, että näet milloin viestisi on luettu? Maailman turhauttavinta!

Ei mulla oikeestaan muuta... Olin eilen baarissa ja kotona reippaasti ennen kahta (en kehtaa myöntää, että kello taisi olla 01:31, kun kaiveli kotiavaintani laukun pohjalta). Olin väsynyt ja vähän kännissä, ei muuta informoitavaa illasta.

P.S. Kaipaan elämääni jotain piristystä. Ulkomaan matka? Kiva mies? Koira? Opiskelut loppuun? Uusi työ? Kaikki kelpaa, joko yksin tai yhdessä.

P.P.S. Blokkasin Potentiaalisen ja hänen BFF:n Facebookissa. Kuinka lapsellista?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä se mies halus testata onko teillä mitään yhteistä ja synkkaako teillä ja tuli sitten siihen tulokseen ettei teillä oo kauheesti mitään yhteistä ja näi ollen ajattelee sulle puhumisen olevan vaan ajan tuhlausta.

Filippa kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos kommentistasi. Toikin voi olla ihan mahdollista.

Krisse kirjoitti...

:D Tai se on vaan urpå!

Filippa kirjoitti...

Krisse: Toi on toinen vaihtoehto. En vaan haluais, et se on urpå. Ehkä pojat ei vaan jaksa jutella Facebookissa aina? Kyllä se ennen on ihan jutellut niitä näitä ja vähän noitakin.

Anyhow, syön suruuni suklaalevitettä. How sad? Ehkä voisin nostaa pääni masennusviidakosta myös.