torstai 27. syyskuuta 2012

See heaven's got a plan for you

 

Kuinka monta kertaa biisin saa kuunnella repeatilla? Satakakssataa?

Elämässäni kaikki on hyvin. Lähes voisi sanoa loistavasti, opinnot sujuvat vihdoin eteenpäin ja työt... No, ne rullaa siinä sivussa.

Silti jokin melankolia on vallannut mieleni ja haahuilen ympäriinsä ajatuksiin vaipuneena kuivuneita lehtiä potkien pois jaloistani. Viisi viimeisintä sanaa oli valheita, mutta omissa maailmoissa liitelen. En ole varma puristaako kenkä jostain vai onko se vain tämä sää, syksy ja tuleva talvi.

Toisaalta on tosi jees tämä pieni masennus ja alakulo, mutta toisaalta ei. Perkele! En tykkää synkistellä ja murjottaa. Valitettavasti työni vaatii hymyn perseeseen asti noin 110% työajastani ja voi pojat se on rankkaa.

P.S. Olen maailman huonoin puhumaan tunteistani ja siitä mitä tahdon ja mitä en tahdo miesten suhteen. Olisiko kuitenkin pakko nostaa kissa pöydälle Maailman Ihanimman kanssa, jos ja kun näemme seuraavan kerran? Tuntuu että minun ja herra Potentiaalisen välit ovat totaalisen tulehtuneet ja se taitaa olla seuraus edellä mainitun skippaamisesta, enkä tahtoisi toistaa samaa virhettä.

Onko miehistä ahdistavaa, jos tyttö kysyy tuollaista? Tyhmä kysymys, tietysti on. Mutta onko se tarpeellista? Kestääkö miehet sen, ettei tyttö välttämättä ihastu ja rakastu?

2 kommenttia:

Tapsa kirjoitti...

Tuo P.S:n pikkupräntti sisälsi paljon kysymyksiä. Ensimmäistä kysymysmerkkiä en kuitenkaan ymmärtänyt lainkaan.

Toki vaikeat kysymykset ahdistavat, mutta on myös hyvä nähdä kuinka potentiaalinen kumppani käyttäytyy mukavuusalueen ulkopuolella. Tietysti sinä pääset valitsemaan ajankohdan ja avaamaan keskustelun mietityllä kysymyksellä. Hänelle se tulee yllättäen ja hän joutuu vastaamaan kylmiltään.

Etkö sinä sitten olekaan ihastunut Maailman Ihanimpaan? Miehet oppivat jo nuorena saamaan rukkasia ja nuolemaan haavansa, siihen on varmasti rutiinia - älä siitä huolehdi. Ei se kivaa ole, mutta aina elämä ei ole.

Kuten itse totesit, keskustelu on aina välillä tarpeellista.

Filippa kirjoitti...

Tapsukkainen: Eka kysymysmerkki oli puhdas typo.

Kyllä taidan olla ihastunut, mutta tämä tieto jää sitten minun ja sinun välikseksi. Tällaisen myöntäminen on minulle ylivoimaisen vaikeaa a) siksi, etten tiedä Maailman Ihanimman tunteista ja b) sama vastaus kun a:ssa.

En vaan haluaisin ahdistella ja udella häneltä mitään. Sekin seikka vaikeuttaa tunteiden todenperäisyyttä, koska välillämme on satoja kilometrejä.