keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Loitsun lumoissa.

Oho.

Aamuinen manaukseni toimi! Potentiaaliselta tuli tekstiviesti, aivan kuten vanhoina hyvinä aikoina.

Asiasta tekee erityisen ja erityisen ihanan vielä se, että eräs henkilö kertoi erään henkilön törmänneen Potentiaaliseen viikonloppuna baarissa (teen ennätyspitkän lauseen ja kerron vielä, että Hän ja Potentiaalinen olivat olleet samassa baarissa ja Hän on niin rikki siitä, etten haluakaan palata kanssa yhteen. Thanks god ei menty sinne, kuten alkuperäiseen suunnitelmiin kuului.) ja oli kertonut erään kesäisen (todella tasottoman ja ärsyttävän muijan) heilansa stalkkaavan häntä sairaanloisesti (hänkin oli ollut kyseisessä baarissa ainakin hetken, myöhemnin näin tasottoman muija samassa baarissa missä me olimme ja sanain todella pahoja katseita hänen suunnaltaan) ja se kuulemma ahdistaa häntä. Ja minuun Potentiaalinen otti itse yhteyttä. <3 Aww. Lälllällläää tasoton muija! 

Potentiaalinen rakastaa minua. Potentiaalinen haluaa minua.

P.S. Manaukseni onnistui kylläkin 50%:sti. Mutta ei se mitään, kestän tämän kurkkukivun, koska elämä on ihanaa ja Potentiaalinen on ihana.

P.P.S. Olen päättänyt, että ensi kerralla kysyn häneltä ohimennen vaivihkaa jutustamme! Aivan pakko tästä on jotain puhua.

Ei kommentteja: