lauantai 6. kesäkuuta 2015

"Tyttöystävä" haha

Huhhuh tätä elämää. Oon niin puhki, rikki ja poikki ollut viime aikoina, että sängystä ylös pääseminenkin tuottaa hieman ongelmia. Mut kai se tästä, pikkuhiljaa.

Mut oli mulla asiaakin. Täytyy tulla tänne panikoimaan tän mun päänvaivan takia. Tää kenet tapasin joskus tossa joulun jälkeen on saanut pääni sekaisin enemmän tai vähemmän. Se mies on ihmeellinen. En käsitä. Samalla niin helvetin raivostuttava, mutta seuraavassa hetkessä saattaisin haluta sanoa hänelle rakastavani häntä (laitan nää oudot ajatukset väsymyksen piikkiin). Ei nyt suoranaisesti leikitä mitään Kissa ja hiiri -leikkiä, mutta jotain sinnepäin. Mut hänen työkiireiden vuoksi emme ole esimerkiksi nähneet tällä viikolla kertaakaan ja tossa aamulla tajusin, että ikävöin häntä niin että muhun sattuu ihan fyysisesti. Mitä vittua? Ollaan puhuttu pitkiä pätkiä puheluita ja ne loppuu vasta siinä vaiheessa, kun jomman kumman duunit kutsuu niin kovasti et pakko keskeyttää. En tiedä oonko ikinä tuntenu tällästä kemiaa ketään kohtaan. En tiedä mitään parempaa kuin käpertyä sen syliin (oonko kertonu et se on pitkälti yli 190cm ja sen habakin on ihan kivan kokoinen) ja olla vaan siinä kun se silittelee mun hiuksia. Ok, tiedänpäs. Itse SE hänen kanssa. Kuvottavan hempeetä ja ällöttävää, mut oon ihan sulaa vahaa siinä.

Mitä mun pitäis tehdä? Juosta karkuun vai kosia? Se kutsuu mua "leikkisästi" sen tyttöystäväksi ja rakkaaksi ja voi tytöt ja pojat se tuntuu niin ihanalta, vaikka pitääkin aina lyödä itseään päähän, naurahtaa ääneen huomattavan kovalla äänellä ja muistuttaa, ettei se tarkota noilla mitään. En vaan pysty handlaan sen tyypin kuumuutta ja ihanuutta enää kovin kauaa, oon pian ihan kusessa sen kans. Apua. What to do?

Ei kommentteja: