sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Urpo mies

Voi nyt vittusaatana! Vihaan miehiä!! Vihaanvihaanvihaan! Kaikista tapahtuneista päätellen Potentiaalinen on umpirakastunut minuun ja kykenemätön ilmaisemaan asiaa ääneen oikeilla sanoilla.

Kirjoitan tätä semisti humalassa ja puhelimella, koska oon vanhas kotikaupungis käymässä ja muut deekut vielä nukkuu, niin en heillekään voi raivota.

Tulin tänne muutama päivä sitten ja näin heti ensimmäisenä Potentiaalista. Käväisin hänen luona ja jatkoin parin tunnin päästä siitä matkaa kaverin luokseni. Hän oli ilmeisesti kuvitellut, että jäisin yöksi ja ilmiselvästi loukkaantui kun menin jonnekin muualle nukkumaan. Oltiin kuitenkin sovittu, että nähdään vielä uudestaan, ainakin viimeistään ennen kuin lähden pois.

Ja valkeni tämä aamu. Pari viime päivää on juostu siellä sun täällä ja vihdoin kun olisi ollut mahdollisuus tänään nähdä kyseistä herraa, niin mitä vittua? Hän onkin buukannut ties mitä kalastusreissuja (sanomattakin selvää, se ei kalasta) ja muita turhia menoja. Meitsi ajatteli sanoa hv ja nostaa kytkintä ilman, että näen häntä. Ja pohdin vakavasti myös seuraavien kertojen perumista.

Et ei mulla muuta.

Terveisin Aikuinen nainen

Ei kommentteja: