torstai 26. tammikuuta 2012

Askeleet aikuisuuteen (ja aamu hourailuja)

En melkein kehtaa edes täällä anonyyminä myöntää, mutta blowjobit on tehty tänäkin aamuna.

Ja kyseessä on pelkkä paska läppä, miksi tällaista tapahtuu. Kun asiaa alkaa ajattelemaan, puhuu siitä ääneen tai kirjoittaa sen mustalla valkoiselle, kuullostaa se jäätävältä hyväksikäytöltä. Mutta en koe asiasta huonoa omaatuntoa tai tunne itseäni huoraksi. Kunhan hassuttelen määrittelemättömän ystävän kanssa suuseksin merkeissä aamuisin paikassa X.

Mutta se niistä hourailuista ja huorailuista, siirrytään iloisempiin (ja aikuismaisempiin) aiheisiin. Nimittäin opiskelut ovat saaneet ison sysäyksen eteenpäin. Täältä tullaan valmistuminen ja huippupalkatut työt. Olen pakoillut erästä projektia ja siihen liittyviä puheluita jo reilut puoli vuotta ja vihdoin olen saanut asiaa eteenpäin (kröhöm, soittamalla kolme (3) kappaletta puheluita). Pieni askel yhteiskunnalle, mutta maratonin mittainen matka Filipalle.

Hiphej, tästä on hyvä jatkaa!

Aikuisuus, mahtava duuni, vielä mahtavammat palkkakuitit ja kuumat miehet, täältä tullaan!

P.S. Myös kesäkunto on matkalla tänne. Super!

2 kommenttia:

Tapsa kirjoitti...

Juu, olen ollut sitä mieltä että seurustelussa perinteiset "vaikeasti tavoiteltava" ym. pelit ovat syvältä. Silti minun on vaikea kuvitella, että hra P ottaisi sinua tosissaan joka-aamuisten poskihoitojen jälkeen. Kurja myöntää, mutta olen ollut väärässä. Ihan niin helpoksi ei kannata heittäytyä.

Miten voit korjata tilanteen? Vaikea sanoa, en ole koskaan itse ollut moisessa. Voisitko läpällä vaatia, että seuraavan viikon hän nuolee sinua joka aamu?

Filippa kirjoitti...

Tapsa: Kiitos viisaista sanoista. En minäkään sentään niin tyhmä ja naiivi ole, että otan "joka aamuisten" poskihoitojen jälkeen sitä miestä enää tosissani. Fuck boddyna ok, aviomiehenä ei.